Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety of orthosilicic acid‐vanillin complex (OSA‐VC) as a novel food ingredient to be used in food supplements as a source of silicon and bioavailability of silicon from the source
Назив: Safety of orthosilicic acid‐vanillin complex (OSA‐VC) as a novel food ingredient to be used in food supplements as a source of silicon and bioavailability of silicon from the source
Аутори: Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Година: 2018
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 1
DOI: 10.2903/j.efsa.2018.5086
WoS-ID: 000423808600006
Scopus-ID: 2-s2.0-85062067050
PMID: 32625656
PMCID: PMC7009440
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152715
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.