Резултати

еНаука >  Резултати >  Scientific Opinion on the re-evaluation of Indigo Carmine (E 132) as a food additive
Назив: Scientific Opinion on the re-evaluation of Indigo Carmine (E 132) as a food additive
Аутори Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A;
Година: 2014
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 7 str. 3768-3768
DOI: 10.2903/j.efsa.2014.3768
WoS-ID: 000409121100028
Scopus-ID: 2-s2.0-85046893121
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152718
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

38
SCOPUSTM
25
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.