Резултати

еНаука >  Резултати >  Refined exposure assessment of polyethylene glycol (E 1521) from its use as a food additive
Назив: Refined exposure assessment of polyethylene glycol (E 1521) from its use as a food additive
Аутори: Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Година: 2018
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 6
DOI: 10.2903/j.efsa.2018.5293
WoS-ID: 000436799500010
Scopus-ID: 2-s2.0-85062072654
PMID: 32625932
PMCID: PMC7009417
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152732
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

25
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.