Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimikrobna aktivnost biotehnološki modifikovanih proteina surutke
Назив: Antimikrobna aktivnost biotehnološki modifikovanih proteina surutke
Antimicrobial activity of biotechnologically modified whey proteins
Аутори: Bulatović, Maja  ; Embiriekah, Salem; Zarić, Danica  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  
Година: 2018
Публикација: Program i zbornik radova = Programme & Book of Abstracts / Unifood conference, Belgrade, October 5-6, 2018
Издавач: Beograd : Univerzitet = Belgrade : University
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. BKHP11 / FQSP11
URI: http://unifood.rect.bg.ac.rs/conference2018.php
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153660
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7373
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7373
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца