Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of smooth roll grinding conditions on reduction of middlings in the wheat flour milling process
Назив: Effect of smooth roll grinding conditions on reduction of middlings in the wheat flour milling process
Аутори: Bojanić, Nemanja  ; Rakić, Dušan  ; Petrović, Jovana  ; Kolar, Samuel; Ćurić, Bojana; Fišteš, Aleksandar  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 46-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/154839
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.