Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive Components and Antioxidant Capacity of Fruits from Nine Sorbus Genotypes
Назив: Bioactive Components and Antioxidant Capacity of Fruits from Nine Sorbus Genotypes
Аутори: Mikulić-Petkovšek, Maja; Krska, Boris; Kiprovski, Biljana  ; Veberić, Robert
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 82 br. 3 str. 647-658
DOI: 10.1111/1750-3841.13643
WoS-ID: 000398084700010
Scopus-ID: 2-s2.0-85012887793
PMID: 28182841
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1671
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155829
Пројекат: Slovenian Research Agency (ARRS) [P4-0013-0481]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

38
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
17
OpenCitations
33
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.