Резултати

еНаука >  Резултати >  Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread
Назив: Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread
Аутори: Takwa, Sallawi; Caleja, Cristina; Barreira, João C.M.; Soković, Marina  ; Achour, Lotfi; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.
Година: 2018
Публикација: LWT - Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 88 str. 47-55
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.09.041
WoS-ID: 000416197100007
Scopus-ID: 2-s2.0-85030656562
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2879
http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643817307168
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156011
URL: http://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0023643817307168
Пројекат: Karakterizacija i primena metabolita gljiva i utvrđivanje potencijala novih biofungicida (RS-173032)
Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal)
FEDER under Programme PT2020 for financial support to CIMO (UID/AGR/00690/2013)
Programme NORTE2020 (NORTE-01-0145-FEDER-023289)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

30
SCOPUSTM
23
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.