Резултати

еНаука >  Резултати >  Rekonstrukcija i dogradnja Nastavne baze - hotela, projektovana je (2013/14) i realizovana (2014/15), zadržavanjem i rekonstrukcijom dela postojećeg objekta, odnosno, dogradnjom novog smeštajnog dela, dnevnih boravaka, nastavnih i radnih prostora, trpezarije i kuhinje za studente i druge goste. Arhitektura novih delova objekta, građena je modernim materijalima, ali je prilagođena - uklopljena sa postojećim sadržajima i planinskom klimom. Posebna pažnja, u projektovanju, posvećena je spoljnim površinama, parteru i ozelenjavanju.
Назив: Rekonstrukcija i dogradnja Nastavne baze - hotela, projektovana je (2013/14) i realizovana (2014/15), zadržavanjem i rekonstrukcijom dela postojećeg objekta, odnosno, dogradnjom novog smeštajnog dela, dnevnih boravaka, nastavnih i radnih prostora, trpezarije i kuhinje za studente i druge goste. Arhitektura novih delova objekta, građena je modernim materijalima, ali je prilagođena - uklopljena sa postojećim sadržajima i planinskom klimom. Posebna pažnja, u projektovanju, posvećena je spoljnim površinama, parteru i ozelenjavanju.
Аутори: Videnović, Aleksandar 
Година: 2015
Публикација: Rekonstrukcija i dogradnja Nastavne baze Šumarskog fakulteta - Beograd, (hotel `PIRAMIDA`), na Goču (Realizovano arhitektonsko delo)
Тип резултата: Изведена дела, награде и изложбе
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/157933
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.