Резултати

еНаука >  Резултати >  Tehničko rešenje je urađeno za potrebe Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Republike Srbije. Tehničko rešenje se koristi u Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Tehičko rešenje razvijeno je u periodu od 2013. do 2014. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Kako bi se omogućilo povezivanje i objedinjavanje identifikovanih podataka od javnog značaja, a kao rezultat toga omogućilo analiziranje poslovanja za potrebe RFZO, projektovana je i implementirana hardversko-softverska arhitektura koja može da obezbedi postavljene zahteve.
Назив: Tehničko rešenje je urađeno za potrebe Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Republike Srbije. Tehničko rešenje se koristi u Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Tehičko rešenje razvijeno je u periodu od 2013. do 2014. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Kako bi se omogućilo povezivanje i objedinjavanje identifikovanih podataka od javnog značaja, a kao rezultat toga omogućilo analiziranje poslovanja za potrebe RFZO, projektovana je i implementirana hardversko-softverska arhitektura koja može da obezbedi postavljene zahteve.
Аутори: Ilija Antović; Savić, Dušan  ; Vojislav Stanojević; Miloš Milić; Siniša Vlajić
Година: 2014
Публикација: Softverske aplikacije za podršku dostupnosti javnih podataka sa sajtova zdravstvenih ustanova i povezivanje sajtova apotekarskih ustanova za potrebe Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje
Тип резултата: Техничко решење
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/158185
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.