Резултати

еНаука >  Резултати >  Properties and nutritional value of functional sausages
Назив: Properties and nutritional value of functional sausages
Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa
Аутори: Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan  ; Saičić, Snežana; Vasiljević, Nađa  
Година: 2010
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1-2 str. 10-14
URI: http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%268836&page=1&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d8836
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/724
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159437
URL: http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%268836&page=1&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d8836
М-категорија: 
53M53 - Рад у нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.