Резултати

еНаука >  Резултати >  Study of the presence of gluten in cooked sausages
Назив: Study of the presence of gluten in cooked sausages
Ispitivanje prisustva glutena u barenim kobasicama
Аутори: Milanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan  ; Vasiljević, Nađa  ; Janković, Saša  ; Spirić, Danka  ; Šobajić, Slađana  ; Vidović, Bojana  
Година: 2011
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 2 str. 262-267
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159583
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/188293132#izum.si
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1584
URL: http://www.inmesbgd.com/files/cas_arhiva.html
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.