Резултати
Назив: | Study of the presence of gluten in cooked sausages Ispitivanje prisustva glutena u barenim kobasicama |
Аутори: | Milanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 2 str. 262-267 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159583 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/188293132#izum.si https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1584 |
URL: | http://www.inmesbgd.com/files/cas_arhiva.html | Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.