Резултати

еНаука >  Резултати >  Innovations, Organizational Changes and Human Capital in Food Industry
Назив: Innovations, Organizational Changes and Human Capital in Food Industry
Аутори: Zakić, Nebojša T.  ; Vukotić, Svetlana M.  
Година: 2013
Публикација: Achieving Regional Competitiveness: thematic proceedings / International Scientific Conference "Sustainable Agriculture and Rural Development in Terms of the Republic of Serbia Strategic Goals Realization within the Danube Region"
Издавач: Beograd: Institut za ekonomiku poljoprivrede
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6269-026-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 468-485
URI: https://nir.mef.edu.rs/repository/handle/ed4f6734-911a-11ee-852a-b483510689d4
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160164
URL: https://mpra.ub.uni-muenchen.de/52472/1/:%20http:/www.rmgc.ro/news-feed/cat-aur-este-la-rosia-montana.html#page=489
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.