Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter
Назив: Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter
Аутори: Iličić, Mirela  ; Bjekić, Maja; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  
Година: 2019
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Faculty of Tehnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 50 str. 86-92
DOI: 10.2298/apt1950086i
Scopus-ID: 2-s2.0-85078955578
VBS COBISS: 13837833
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/13837833#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162325
URL: https://doiserbia.nb.rs/img/doi/1450-7188/2019/1450-71881950086I.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.