Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of yeast, probiotics and enzymes in rations on dairy cows performances during transition
Назив: Influence of yeast, probiotics and enzymes in rations on dairy cows performances during transition
Uticaj kvasaca, probiotika i enzima u obrocima na proizvodnost visokomlečnih krava u tranzicionom periodu
Аутори: Sretenović, Ljiljana; Petrović, Milan P.; Aleksić, S.; Pantelić, Vlada  ; Katić, V.; Bogdanović, Vladan  ; Beskorovajni, Radmila  
Година: 2008
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Institut za stočarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 5-6 str. 33-43
DOI: 10.2298/BAH0806033S
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/181
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1705
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167952
URL: https://doiserbia.nb.rs/img/doi/1450-9156/2008/1450-91560806033S.pdf
Пројекат: Razvoj održivih sistema stočarske proizvodnje u cilju dobijanja mleka i mesa sa osobinama funkcionalne hrane (RS-20042)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца