Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The effect of different fixed factors on pig carcass quality and meat traits
Naziv: The effect of different fixed factors on pig carcass quality and meat traits
Uticaj različitih fiksnih faktora na osobine kvaliteta trupa i mesa svinja
Autori: Radović, Čedomir  ; Petrović, M.; Kosovac, Olga; Stanišić, Nikola  ; Radojković, Dragan D.  ; Mijatović, Milan
Godina: 2009
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 25 br. 3-4 str. 189-196
DOI: 10.2298/BAH0904189R
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/218
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167958
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1873
Projekat: Razvoj i primena novih biotehnologija za povećanje proizvodnje kvalitetnog svinjskog mesa (RS-20087)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca