Резултати

еНаука >  Резултати >  Proteomika posttranslacionih i hemijskih modifikacija proteina i interakcije proteina od značaja u alergiji na hranu
Назив: Proteomika posttranslacionih i hemijskih modifikacija proteina i interakcije proteina od značaja u alergiji na hranu
Остали називи: Proteomics of post-translational and chemical modifications of proteins and interactions of proteins of importance in food allergy
Аутори: Mihailović, Jelena
Ментор: Ćirković-Veličković, Tanja  
Остала ауторства: Beškoski, Vladimir  ; Radosavljević, Jelena  ; Smiljanić, Katarina  ; Apostolović, Danijela 
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 24146185
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4381
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22858/bdef:Content/download
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17611
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7675
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=24146185
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/170532
Пројекат: Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца