Резултати

еНаука >  Резултати >  Allergenicity attributes of different peanut market types
Назив Allergenicity attributes of different peanut market types
Аутори: Koppelman, Stef J.; Jayasena, Shyamali; Luykx, Dion; Schepens, Erik; Apostolović, Danijela ; de, Jong Govardus A.H.; Isleib, Thomas G.; Nordlee, Julie; Baumert, Joe; Taylor, Steve L.;
Година: 2016
Публикација: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 91 str. 82-90
DOI: 10.1016/j.fct.2016.02.016
WoS-ID: 000375629200009
Scopus-ID: 2-s2.0-84961233978
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/170605
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

48
SCOPUSTM
37
OpenCitations
43
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.