Резултати

еНаука >  Резултати >  Analisys of Cereal Flours by Fluorescence Spectroscopy and PARAFAC
Назив: Analisys of Cereal Flours by Fluorescence Spectroscopy and PARAFAC
Аутори: Lenhardt, Lea; Zeković, Ivana  ; Dramićanin, Tatjana S.  ; Dramićanin, Miroslav  
Година: 2015
Публикација: ICAFE 2015: 17th International Conference on Agricultural and Food Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 15382
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/170715
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: Publikacija nije dostupna NIO uredniku u elektronskoj i/ili papirnoj formi.
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.