Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different winemaking technologies on the resveratrol content of wine
Назив: Effect of different winemaking technologies on the resveratrol content of wine
Аутори: MIKULIĆ, MIRA P.  ; ATANACKOVIĆ KRSTONOŠIĆ, MILICA T.  ; HOGERVORST, JELENA HELEN M.  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; S. Jović
Година: 2010
Публикација: 11th International Symposium Interdisciplinary Regional Research
Издавач: Segedin
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-508-600-9 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/175651
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.