Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors Affecting the Meat Quality of Common Carp Cyprinus carpio
Назив: Factors Affecting the Meat Quality of Common Carp Cyprinus carpio
Аутори: Ljubojević Pelić, Dragana B.  
Година: 2018
Публикација: Cyprinus carpio.Biological Features, Ecology and Diseases and Control Measures
Издавач: Nova Science Publishers
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53614-024-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 169-221
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176823
URL: https://novapublishers.com/shop/cyprinus-carpio-biological-features-ecology-and-diseases-and-control-measures/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.