Резултати
еНаука >
Резултати >
The edible sulphur polypore mushroom, Laetiporus sulphureus as a natural source of antioxidants
Назив: | The edible sulphur polypore mushroom, Laetiporus sulphureus as a natural source of antioxidants | Аутори: | Klaus, Anita S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | The 6th International Medicinal Mushroom Conference | Издавач: | Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-56837-0-4![]() ![]() |
Колација: | br. Abstract Book str. 58-58 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/177669 | URL: | https://www.immc6.com, http://www.chem.bg.ac.rs/~p43004/ref/ref.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.