Резултати

еНаука >  Резултати >  Morphological features, productivity and quality of pot marigold (Calendula officinalis L.) cv. Domaći oranž
Назив: Morphological features, productivity and quality of pot marigold (Calendula officinalis L.) cv. Domaći oranž
Аутори: Filipović, Vladimir  ; Ugrenović, Vladan M.  ; Radanović, Dragoja S.  ; Marković, Tatjana Lj.  ; Popović, Vera M.  ; Aćimović, Milica G.  ; Sikora, Vladimir Š.  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” and XVII International Symposium „Feed Technology“ (FoodTech)
Издавач: Institute of Food Technology, Novi Sad (FINS), Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 525-530
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/177709
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: није могуће утврдити извор публикације
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.