Резултати
еНаука >
Резултати >
Morphological features, productivity and quality of pot marigold (Calendula officinalis L.) cv. Domaći oranž
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Morphological features, productivity and quality of pot marigold (Calendula officinalis L.) cv. Domaći oranž | Аутори: | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” and XVII International Symposium „Feed Technology“ (FoodTech) | Издавач: | Institute of Food Technology, Novi Sad (FINS), Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 525-530 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/177709 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | није могуће утврдити извор публикације | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.