Резултати

еНаука >  Резултати >  Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa
Назив Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa
Chemometric approach to optimization of white cabbage fermentation
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Novaković, Aleksandra  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2014
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 2 str. 88-90
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/178372
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/361
http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2014/1821-44871402088C.pdf
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/294240007#izum.si
URL: http://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2014/1821-44871402088C.pdf
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца