Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine
Назив: The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine
Аутори: Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Pejin, Boris M.  ; Nastasijević Branisalv; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I.  
Година: 2018
Публикација: UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6 2018 Programme and Book of Abstracts
Издавач: Beograd: Universititet u Beogradu, UNIFOOD, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 168-168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179143
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.