Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine | Аутори: | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6 2018 Programme and Book of Abstracts | Издавач: | Beograd: Universititet u Beogradu, UNIFOOD, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2![]() ![]() |
Колација: | str. 168-168 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179143 | URL: | http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.