Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the antioxidant properties of selected edible-cultivated mushrooms
Назив: Evaluation of the antioxidant properties of selected edible-cultivated mushrooms
Аутори: Kozarski, Maja  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana Đ.  ; Petrović, Predrag M.  ; B. Jeremić; M. Lazarević; Đekić, Ilija V.  ; Tomašević, Igor B.  ; Nikšić, Miomir P. ; Jakovljević, Dragica M. ;
Година: 2016
Публикација: State-of-the technologies: challenge for the research in Agricultural and Food Sciences"
Издавач: University of Belgrade-Faculty of Agriculture, Rebublika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-247-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 77-77
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179529
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.