Резултати
Назив: | Comparative Effects of Span 20 and Span 40 on Liposomes Release Properties | Аутори: | Pravilović, Radoslava N. ; Balanč, Bojana D. ; Trifković, Kata T. ; Đorđević, Verica B. ; Bošković-Vragolović, Nevenka M. ; Bugarski, Branko M. ; Pjanović, Rada V. | Година: | 2017 | Публикација: | International Journal of Food Engineering | ISSN: | 2194-5764 International Journal of Food Engineering Претражи идентификатор | Издавач: | Walter de Gruyter GmbH | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 12 str. 20170339 | DOI: | 10.1515/ijfe-2017-0339 | WoS-ID: | 000418366700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85037724977 | URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3638 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3638 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/181973 |
Пројекат: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.