Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of garlic on production parameters and cholesterol content in broilers meat
Назив: | Influence of garlic on production parameters and cholesterol content in broilers meat | Аутори: | Puvača, Nikola ; Vladislav Stanaćev; Dragan Milić ; Vidica Stanaćev; Nada Plavša ; Siniša Bjedov ; Dragana Ljubojević | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of XVI International ECO-Conference | Издавач: | Ecological movement of Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83177-46-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 555-561 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182475 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.