Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of garlic on production parameters and cholesterol content in broilers meat
Назив: Influence of garlic on production parameters and cholesterol content in broilers meat
Аутори: Puvača, Nikola  ; Vladislav Stanaćev; Dragan Milić  ; Vidica Stanaćev; Nada Plavša  ; Siniša Bjedov  ; Dragana Ljubojević  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of XVI International ECO-Conference
Издавач: Ecological movement of Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-46-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 555-561
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/182475
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.