Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of fruit yoghurt with apple cubes osmodehydrated in molasses
Назив: Characterization of fruit yoghurt with apple cubes osmodehydrated in molasses
Аутори: Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Knežević, Violeta  ; Kuljanin, Tatjana ; Pezo, Lato  
Година: 2014
Публикација: Journal of Hygienic Engineering and Design
ISSN: 1857-8489 Претражи идентификатор
Издавач: Skopje: Consulting and Training Center KEY
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 str. 64-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/184456
URL: https://keypublishing.org/jhed/jhed-volumes/jhed-volume-9-fpp-3-milica-nicetin-ljubinko-levic-biljana-loncar-vladimir-filipovic-violeta-knezevic-tatjana-kuljanin-lato-pezo-2014-characterization-of-fruit-yoghurt-with-apple-cube/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.