Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of fatty acid composition of fish feed on fatty acid composition of carp meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Influence of fatty acid composition of fish feed on fatty acid composition of carp meat | Аутори: | Jovanović, Rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | VI International Conference "Water & Fish“, Belgrade | Издавач: | Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-155-7![]() ![]() |
Колација: | str. 50-55 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185360 | URL: | http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs/conference/conference.html# | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.