Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of the increased amounts of nitrogen on morphological and technological characteristics of malting barley
Назив: The effect of the increased amounts of nitrogen on morphological and technological characteristics of malting barley
Uticaj sorte i povećanih količina azota na morfološke i tehnološke osobine pivarskog ječma
Аутори: Glamočlija, Đorđe; Ikanović, Jela  ; Spasić, Marija; Rakić, Sveto  ; Milutinović, Marina; Dražić, Gordana ; Popović, Vera  ; Stanković, Saša  
Година: 2011
Публикација: Zbornik naučnih radova Instituta PKB Agroekonomik
ISSN: 0354-1320 Zbornik Instituta PKB agroekonomik Претражи идентификатор
Издавач: Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 1-2 str. 55-66
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1011
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185655
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2589
URL: https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1011
М-категорија: 
53M53 - Рад у нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.