Резултати
еНаука >
Резултати >
Efekat belog luka i neorganskog bakra u ishrani brojlera na nutritivni i tehnološki kvalitet mesa grudi

Назив: | Efekat belog luka i neorganskog bakra u ishrani brojlera na nutritivni i tehnološki kvalitet mesa grudi Effect of garlic and inorganic copper in broiler diet on nutritional and technological quality of breast meat |
Аутори: | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Uljarstvo: časopis za industriju biljnih ulja, masti i proteina - journal of edible oil industry | ISSN: | 0351-9503![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: "Industrijsko bilje" DOO |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 1-2 str. 13-18 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/186814 | URL: | https://www.tf.uns.ac.rs/download/nauka/publikacije/uljarstvo/uljarstvo-2010-vol-41-broj-1-2.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.