Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant capacity of black and yellow soybean grown in organic production system
Назив: Antioxidant capacity of black and yellow soybean grown in organic production system
Аутори: Kiprovski, Biljana M.  ; Stojanović, Anamarija S.  ; Miladinović, Jegor A.  ; Brdar-Jokanović, Milka D.  ; Sikora, Vladimir Š.  
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts, 3rd International Conference Agrobiodiversity, Organic Agriculture for Agro-biodiversity Preservation, 1-3 June 2017, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-398-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 96-96
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3743
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/187708
http://oaap.polj.uns.ac.rs/
URL: http://oaap.polj.uns.ac.rs/
Пројекат: Интердисциплинарни приступ стварању нових сорти соје и унапређењу технологије гајења и дораде семена
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.