Резултати

еНаука >  Резултати >  Production, composition and characteristics of organic hard cheese
Назив: Production, composition and characteristics of organic hard cheese
Аутори: Popović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Kasalica, Anka; Jevtić, Marija  ; Popović, Milka  ; Belić, Branislava  
Година: 2016
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd, Srbija: Institute of Animal Husbandry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 4 str. 393-402
DOI: 10.2298/BAH1604393P
VBS COBISS: 50428687
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50428687#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189930
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.