Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Production, composition and characteristics of organic hard cheese | Аутори: | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Beograd, Srbija: Institute of Animal Husbandry | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 32 br. 4 str. 393-402 | DOI: | 10.2298/BAH1604393P | VBS COBISS: | 50428687 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50428687#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189930 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.