Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-chemical and antiadhesive properties of poly(Lactic acid)/grapevine cane extract films against food pathogenic microorganisms
Назив: Physico-chemical and antiadhesive properties of poly(Lactic acid)/grapevine cane extract films against food pathogenic microorganisms
Аутори: Díaz-Galindo, E.P.; Nešić, Aleksandra  ; Cabrera-Barjas, Gustavo; Dublan-García, Octavio; Ventura-Aguilar, Rosa Isela; Vázquez-Armenta, Francisco Javier; Aguilar-Montes de Oca, Saúl; Mardones, Claudia; Ayala-Zavala, Jesus Fernando
Година: 2020
Публикација: Polymers
Polymers
ISSN: 2073-4360 Polymers Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 12 str. 2967-2967
DOI: 10.3390/polym12122967
WoS-ID: 000602424800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85097656479
PMID: 33322661
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/9786
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193880
Пројекат: CONACYT [No. 543391]
ANID CONICYT PIA/APOYO CCTE [AFB170007]
ANID Fondecyt Regular [1191528]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

10
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
6
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца