Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of cutting stage and bacterial inoculant on quality of the red clover silage
Назив: Effects of cutting stage and bacterial inoculant on quality of the red clover silage
Uticaj faze košenja i bakterijskog inokulanta na kvalitet silaže crvene deteline
Аутори: Đorđević, Snežana; Mandić, Violeta  ; Đorđević, Nikola
Година: 2021
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 1 str. 65-73
DOI: 10.2298/BAH2101065D
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/731
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193988
Пројекат: Development Agency of Serbia (No 1-05-401-1068/2017)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца