Резултати
еНаука >
Резултати >
Biogenic amines content as an indicator for the estimation of good manufacturing practice during Petrovská klobása production

Назив: | Biogenic amines content as an indicator for the estimation of good manufacturing practice during Petrovská klobása production | Аутори: | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 1349-1354 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926050554 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194413 http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5634 |
URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.