Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of production process on the antioxidant capacity and sensory caracteristics of honey liquer
Назив: The influence of production process on the antioxidant capacity and sensory caracteristics of honey liquer
Аутори: Pecić, Sonja  ; Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Davidovic S; Leskošek-Čukalović, Ida ; Vukosavljević, Predrag  ; Nikićević, Ninoslav 
Година: 2012
Публикација: 22nd Congress of Chemists and Technologists of Macedonia
Издавач: Society of Chemists and Technologists of Macedonia member of EuCheMS
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 143-143
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195960
URL: http://www.tmf.ukim.edu.mk/shtmcongress2012/doc/Book%20of%20abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.