Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of production process on the antioxidant capacity and sensory caracteristics of honey liquer
Назив: | The influence of production process on the antioxidant capacity and sensory caracteristics of honey liquer | Аутори: | Pecić, Sonja ; Veljović, Mile ; Despotović, Saša ; Davidovic S; Leskošek-Čukalović, Ida ; Vukosavljević, Predrag ; Nikićević, Ninoslav | Година: | 2012 | Публикација: | 22nd Congress of Chemists and Technologists of Macedonia | Издавач: | Society of Chemists and Technologists of Macedonia member of EuCheMS | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 143-143 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195960 | URL: | http://www.tmf.ukim.edu.mk/shtmcongress2012/doc/Book%20of%20abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.