Резултати
еНаука >
Резултати >
Lipid and fatty acid profile of the edible fungus Laetiporus sulphurous. Antifungal and antibacterial properties
Назив: | Lipid and fatty acid profile of the edible fungus Laetiporus sulphurous. Antifungal and antibacterial properties | Аутори: | Sinanoglou, Vassilia J.; Zoumpoulakis, Panagiotis; Heropoulos, George; Proestos, Charalampos; Ćirić, Ana ; Petrović, Jovana ; Glamočlija, Jasmina ; Soković, Marina | Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 6 str. 3264-3272 | DOI: | 10.1007/s13197-014-1377-8 | WoS-ID: | 000355196000010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84930225634 | PMID: | 26028707 | PMCID: | PMC4444868 | URI: | http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6415 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196207 |
URL: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6415 | Пројекат: | Карактеризација и примена метаболита гљива и утврђивање потенцијала нових биофунгицида | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.