Резултати

еНаука >  Резултати >  Lipid and fatty acid profile of the edible fungus Laetiporus sulphurous. Antifungal and antibacterial properties
Назив: Lipid and fatty acid profile of the edible fungus Laetiporus sulphurous. Antifungal and antibacterial properties
Аутори: Sinanoglou, Vassilia J.; Zoumpoulakis, Panagiotis; Heropoulos, George; Proestos, Charalampos; Ćirić, Ana  ; Petrović, Jovana  ; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 6 str. 3264-3272
DOI: 10.1007/s13197-014-1377-8
WoS-ID: 000355196000010
Scopus-ID: 2-s2.0-84930225634
PMID: 26028707
PMCID: PMC4444868
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6415
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196207
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6415
Пројекат: Карактеризација и примена метаболита гљива и утврђивање потенцијала нових биофунгицида
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.