Резултати

еНаука >  Резултати >  Sugars as Possible Indicator of Honey Authenticity
Назив: Sugars as Possible Indicator of Honey Authenticity
Аутори: Tosti, Tomislav  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Trifković, Jelena  ; Radoičić, Aleksandra  
Година: 2019
Публикација: Sugar: Processing, Production and Uses
Издавач: New York : Nova Science Publisher
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53615-397-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 1-39
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3937
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197018
http://www.novapublishers.org/catalog/product_info.php?products_id=59108
URL: http://www.novapublishers.org/catalog/product_info.php?products_id=59108
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.