Резултати

еНаука >  Резултати >  Advantages of supercritical fluid extraction for recovery of squalene from wine lees
Назив: Advantages of supercritical fluid extraction for recovery of squalene from wine lees
Аутори: Naziri, Eleni; Glisić, Sandra B.  ; Mantzouridou, Fani; Tsimidou, Maria Z.; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Година: 2016
Публикација: Journal of Supercritical Fluids
ISSN: 0896-8446 Journal of Supercritical Fluids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 107 str. 560-565
DOI: 10.1016/j.supflu.2015.07.014
WoS-ID: 000366077100067
Scopus-ID: 2-s2.0-84947493870
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3423
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4133
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201736
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Sinteza, razvoj tehnologija dobijanja i primena nanostrukturnih multifunkcionalnih materijala definisanih svojstava (RS-45019)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

26
SCOPUSTM
19
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.