Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory, Physical and Chemical Characteristics of Meat from Free-Range Reared Swallow-Belly Mangulica Pigs
Назив: Sensory, Physical and Chemical Characteristics of Meat from Free-Range Reared Swallow-Belly Mangulica Pigs
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Žlender, Božidar; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Kevrešan, Žarko  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šošo, Milena
Година: 2014
Публикација: JOURNAL OF ANIMAL AND PLANT SCIENCES
ISSN: 1018-7081 Journal of Animal and Plant Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Pakistan Agricultural Scientists Forum
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 3 str. 704-713
WoS-ID: 000339234900006
Scopus-ID: 2-s2.0-84903903368
URI: http://www.thejaps.org.pk/docs/v-24-3/06.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/204369
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7833
URL: https://thejaps.org.pk/docs/v-24-3/06.pdf
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia [TR31032]
Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [651-03-1251/2012-09/45]
[114-4513464/2013
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

15
SCOPUSTM
12
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.