Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of calcium content in mechanically separated meat
Назив: Determination of calcium content in mechanically separated meat
Аутори: Tasić, Aleksandra  ; Kureljušić, Jasna  ; Nešić, Ksenija  ; Rokvić, Nikola  ; Vićentijević, Mihajlo  ; Radović, Milan; Pisinov, Boris  
Година: 2017
Публикација: IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science, Proceedings of 59th International Meat Industry Conference, MeatCon2017), 1-4 October 2017, Zlatibor, Serbia
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Bristol : IOP Publishing Ltd
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012056-012056
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012056
WoS-ID: 000418556900056
Scopus-ID: 2-s2.0-85030626664
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/350
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/204703
URL: https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/85/1/012056
Пројекат: Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

10
SCOPUSTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.