Назив: | Determination of calcium content in mechanically separated meat |
Аутори: | Tasić, Aleksandra ; Kureljušić, Jasna ; Nešić, Ksenija ; Rokvić, Nikola ; Vićentijević, Mihajlo ; Radović, Milan; Pisinov, Boris |
Година: | 2017 |
Публикација: | IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science, Proceedings of 59th International Meat Industry Conference, MeatCon2017), 1-4 October 2017, Zlatibor, Serbia |
ISSN: | 1755-1307 Претражи идентификатор |
Издавач: | Bristol : IOP Publishing Ltd |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
Колација: | vol. 85 str. 012056-012056 |
DOI: | 10.1088/1755-1315/85/1/012056 |
WoS-ID: | 000418556900056 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85030626664 |
URI: | https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/350 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/204703 |
URL: | https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/85/1/012056 |
Пројекат: | Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | |