Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the diet on improvement of the fatty acid composition of pig meat
Назив: Effect of the diet on improvement of the fatty acid composition of pig meat
Аутори: Marković, Radmila  ; Todorović, Milica  ; Pantić, Srđan; Baltić, Milan ; Ćirić, Jelena  ; Jakić-Dimić, Dobrila  ; Šefer, Dragan  ; Petrujkić, Branko  ; Radulović, Stamen  
Година: 2015
Публикација: First International Symposium of Veterinary Medicine "One Health - New Challenges" (ISVM2015)
Издавач: Novi Sad : The Scientfic Veterinary Institute "Novi Sad"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82871-36-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 978-86-82871-36-1 1 str. 148-156
VBS COBISS 296575239
URI: http://niv.ns.ac.rs/wp-content/uploads/2014/10/SecondAnnoucementISVM2015.pdf
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3860
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/525
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/205054
URL: http://niv.ns.ac.rs/wp-content/uploads/2014/10/SecondAnnoucementISVM2015.pdf
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.