Резултати
еНаука >
Резултати >
Prediction of the genetic similarity of wheat and wheat quality by reversed-phase high-performance liquid chromatography and lab-on-chip methods
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Prediction of the genetic similarity of wheat and wheat quality by reversed-phase high-performance liquid chromatography and lab-on-chip methods | Аутори: | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Acta Alimentaria | ISSN: | 0139-3006![]() ![]() |
Издавач: | Akademiai Kiado Zrt, Budapest | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 46 br. 2 str. 137-144 | DOI: | 10.1556/066.2016.0003 | WoS-ID: | 000400266000002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85019148612 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8810 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1666 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/92 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/205924 |
Пројекат: | Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.