Резултати
еНаука >
Резултати >
Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis

Назив: | Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis | Аутори: | Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142![]() ![]() |
Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 94 br. 13 str. 2613-2617 | DOI: | 10.1002/jsfa.6655 | WoS-ID: | 000342680200007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84906944824 | PMID: | 94 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7815 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/319 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210048 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.