Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis
Назив: Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis
Аутори: Bodroža-Solarov, Marija  ; Vujić, Đura ; Ačanski, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Filipčev, Bojana  ; Mladenov, Novica 
Година: 2014
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 94 br. 13 str. 2613-2617
DOI: 10.1002/jsfa.6655
WoS-ID: 000342680200007
Scopus-ID: 2-s2.0-84906944824
PMID: 94
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7815
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/319
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210048
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

12
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
8
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.