Резултати

еНаука >  Резултати >  Essential oils of three cow parsnips – composition and activity against nosocomial and foodborne pathogens and food contaminants
Назив: Essential oils of three cow parsnips – composition and activity against nosocomial and foodborne pathogens and food contaminants
Аутори: Ušjak, Ljuboš  ; Petrović, Silvana  ; Drobac, Milica  ; Soković, Marina  ; Stanojković, Tatjana  ; Ćirić, Ana  ; Niketić, Marjan  
Година: 2017
Публикација: Food and Function
ISSN: 2042-6496 Food and Function Претражи идентификатор
Издавач: Cambridge : Royal Society of Chemistry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 1 str. 278-290
DOI: 10.1039/C6FO01698G
WoS-ID: 000395385200024
Scopus-ID: 2-s2.0-85011006734
PMID: 28009867
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2557
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/211007
http://xlink.rsc.org/?DOI=C6FO01698G
https://zenodo.org/record/3667722
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2908
URL: https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2017/FO/C6FO01698G
Пројекат: Ispitivanje lekovitog potencijala biljaka: morfološka, hemijska i farmakološka karakterizacija (RS-173021)
Karakterizacija i primena metabolita gljiva i utvrđivanje potencijala novih biofungicida (RS-173032)
Modifikatori biološkog odgovora u fiziološkim i patološkim stanjima (RS-175011)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

13
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
10
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.