Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of gibberellic acid GA3 on technological properties of Smederevka, Chaouch Blanc and Italia grape vine varieties
Назив: Effect of gibberellic acid GA3 on technological properties of Smederevka, Chaouch Blanc and Italia grape vine varieties
Аутори: Krum Boškov; Vukosavljević, Vera  ; Zvonimir Božinović; Petar Hristov; Klime Beleski; Ljubica Karakashova; Marina Stojanova; Frosina Babanovska-Milenkovska; Luka Čulina
Година: 2011
Публикација: Proceedings 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture.
Издавач: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia, Opatija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-6135-90-5; 978-953-6135-88-2 (Book 1) ISBN 978-953-6135-89-9 (Book 2) ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: vol. 46th Croatian and 6th br. 46th Croatian and 6th str. 924-926
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/211294
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.