Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of gibberellic acid GA3 on technological properties of Smederevka, Chaouch Blanc and Italia grape vine varieties
Назив: | Effect of gibberellic acid GA3 on technological properties of Smederevka, Chaouch Blanc and Italia grape vine varieties | Аутори: | Krum Boškov; Vukosavljević, Vera ; Zvonimir Božinović; Petar Hristov; Klime Beleski; Ljubica Karakashova; Marina Stojanova; Frosina Babanovska-Milenkovska; Luka Čulina | Година: | 2011 | Публикација: | Proceedings 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture. | Издавач: | University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia, Opatija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-6135-90-5; 978-953-6135-88-2 (Book 1) ISBN 978-953-6135-89-9 (Book 2) ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | vol. 46th Croatian and 6th br. 46th Croatian and 6th str. 924-926 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/211294 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.