Резултати

еНаука >  Резултати >  Teksturalne karakteristike koštičavog voća osušenog - različitim tehnikama sušenja
Назив: Teksturalne karakteristike koštičavog voća osušenog - različitim tehnikama sušenja
Аутори: Vakula, Anita  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Jokanović, Marija  ; Pavlić, Branimir  ; Daničić, Tatjana  ; Šumić, Zdravko  
Година: 2020
Публикација: Zbornik apstrakata / XXXII Konferencija sa međunarodnim učešćem Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP2020, Krupanj, 30. avgust – 04. septembar 2020.
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-516-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 66-66
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212861
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.