Резултати
еНаука >
Резултати >
Teksturalne karakteristike koštičavog voća osušenog - različitim tehnikama sušenja
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Teksturalne karakteristike koštičavog voća osušenog - različitim tehnikama sušenja | Аутори: | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik apstrakata / XXXII Konferencija sa međunarodnim učešćem Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi - PTEP2020, Krupanj, 30. avgust – 04. septembar 2020. | Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-516-6![]() ![]() |
Колација: | str. 66-66 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/212861 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.