Резултати

еНаука >  Резултати >  The production of hard cheese with added value from raw ewe's milk
Назив The production of hard cheese with added value from raw ewe's milk
Аутори: Popović-Vranješ, Anka M. ; Paskaš Snežana; Krstović, Saša Z.  ; Jurakić, Željka I. ; Ješić Goran; Strugar Katarina
Година: 2017
Публикација: International Symposium on Animal Science (ISAS) 2017
Издавач: Poljoprivredni fakultet Novi Sad i Poljoprivredni fakultet Beograd, Herceg Novi, Crna Gora
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-403-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 211-219
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/216665
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.