Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical and textural properties of puff pastry margarines
Назив: Physicochemical and textural properties of puff pastry margarines
Аутори: Pajin, Biljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Gyura, Julianna ; Lončarević, Ivana  ; Sakač, Marijana  
Година: 2011
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 113 br. 2 str. 262-268
DOI: 10.1002/ejlt.201000293
WoS-ID: 000287162200017
Scopus-ID: 2-s2.0-79551704194
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15968
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/218175
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

23
SCOPUSTM
19
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.